-43%

Applicatie Marlijnpoppendijn full color ongeveer 16cm hoog 12cm breed.

Artikel 1 van 1
€ 5,25 € 3,00 (inclusief btw)
Voorraad 33 stuks

Full Color applicaties

De applicaties zijn geschikt voor op textiel zoals katoen en polyester/katoen en zijn tot 40°C wasbestendig.Verwarm je strijkbout 5 minuten voor op 160-170 graden en zet de stoom uit. Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak en leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond en pers (drukken met de strijkbout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je lichaamsgewicht) de applicatie in 10-15 sec vast. Wacht tot het geheel is afgekoeld, verwijder de folie en pers nog eens 5 seconden na (evt. met bakpapier ertussen dat hoeft echter niet als je zeker weet dat je bout niet te hoog staat).

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten. Marlijnpoppendijn is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

Op de gebruikte afbeeldingen zit copyright, de afbeeldingen mogen dus niet gebruikt worden voor `eigen` ontwerpen of andere doeleinden.Dus puur voor thuis gebruik. 

Gewicht
0,020 Kg

© 2007 - 2021 Marlijnpoppendijn Stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel