Geluk voor Puck.

Vorige Artikel 10 van 24 Volgende

Net t-shirt bedrukt, voor dit bijzondere project, waar ik een aantal weken geleden voor ben benaderd, heel bijzonder, omdat ze het poppetje op zijn kop wilde gebruiken, Puck is een meisje die kanker heeft, en voor behandeling naar Amerika gaat, het popje is een symbool, dat haar wereld op haar kop heeft gebracht, en natuurlijk niet alleen puck, ook haar familie. Het popje op zijn kop, heb ik zelf g...eschilderd, toen ook mijn wereld op zijn kop stond toen ik zelf voor de zesde keer kanker kreeg, en daardoor een jaar in de ziektewet zat, ben ik als afleiding gaan schilderen. Wat is het dan bijzonder dat dit popje niet alleen voor mij een betekenis heeft maar ook voor andere, ik twijfelde ook niet, toen zij mij benaderde om een bijdrage te leveren. T-shirts bedrukken met mijn ontwerp voor verkoop om zoveel mogelijk geld op te halen voor puck, een meisje van 7 zodra ik meer nieuws heb, dan horen jullie dat natuurlijk. De site van Puck is www.gelukvoorpuck.nl

Een geweldig bericht mogen lezen op de site van Puck.

Verrassing van MarlijnPoppendijn

23 augustus

Vandaag is er een vrolijk ingepakt pakket bezorgd voor Puck. De inhoud blijkt een geweldige verrassing! Het eerste T-shirt met applicatie van een meisje ondersteboven krijgt Puck van Marlijn Colijn-Rous. Ze heeft ook een prachtig bedrukt koffertje meegestuurd, een stoffen tasje, een beker, een kaart en een spaarklompje met inhoud. Ontzettend lief, we zijn er beduusd van!

Ik zal even toelichten hoe wij in contact zijn gekomen met Marlijn. Toen Puck haar eerste behandeling kreeg in het AMC heb ik tegen Puck gezegd dat wij er alles aan zouden doen om haar beter te maken.  “Al moeten wij op ons kop gaan staan”, waarop Puck antwoordde: “Maar mama, ik kan niet op mijn hoofd staan.” “Dan leren wij dat!” Dit had mijn vriendin Marcia onthouden en zij kwam op het leuke idee om T-shirtjes met een applicatie van een meisje ondersteboven te laten maken voor de stichting.

De applicatie is ontworpen door Marlijn Colijn-Rous, zij heeft kleurige poppetjes ontworpen en heeft hier onbewust haar ziekte (melanoomkanker) mee verwerkt. Ze heeft nooit  van te voren  kunnen bedenken dat deze poppetjes voor veel mensen een betekenis hebben gekregen. Er is door de stichting contact gelegd met Marlijn en zij wil hier graag aan meewerken. Marlijn maakt prachtige kinderproducten en verleent haar medewerking aan veel  goede doelen.

                        www.gelukvoorpuck.nl

KLIK HIER

© 2007 - 2024 Marlijndesign Stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel